jueves, 31 de enero de 2008

IL PIACERE ... UN PLAER DE LOCAL.

Amb un festa el passat 19 de gener el vespre al carrer Sant Gaudenci, 6 es va inaugurar ...il Piacere ...el Plaer, està en el mateix local on hi havia l’antic Meet-Inn Cafè...

A partir d’ara la nova empresa està dirigida per la parella formada per la catalana Anna Velasco i l’italià turinès Marco Druetta.
Ells han aprofitar l’estructura del local que havien fet els antics promotors i ells han canviat d’estil, l’idea i la perspectiva a partir del nom de ... il Piacere..., el Plaer, - un nom molt italià es la divisa que volen que precisament la base de l’establiment , que sigui un lloc pels sentits, començant per un bon cafè italià, seguin per la musica , etc, ja que a partir d’ara serà una cafeteria , Wi-Fi i un Bar Musical.

El disseny grafic total i la imatge d’empresa l’ha fet el dissenyador grafic Xabier Mezo, amb un títol renaixentista , però desprès amb una imatge molt picassiana que resumeix tots els cinc sentits i serà la base de tots els motius i activitats a desenvolupar.. Tenen la intenció, de fer Musica en viu, tertúlies , reunions d’empresa, festes privades, reunions i trobades d’amics , obres de teatre de petit format i tutti quanti.

En la inauguració tambè i vàrem poguer saludar a l’Alcalde de Sitges Jordi Baijet i la seva esposa acompanyat de d’altres amics.

L'alcalde Jordi Baijet i Anna Velasco

Esperem que aquesta nova etapa d’aquest local - del que crec, ara i abans pot tenir moltes possibilitats - etapa sigui molt exitosa doncs a Sitges i manquen locals heterogenis on si pugui estar tranquil i fer-hi diferents coses ..

Víctor Lluelles i Cardona
Fotos : Xavier Massip http://photoimatges.blogspot.com/