domingo, 2 de marzo de 2008

MÉS DE 150.000 PROFESSSIONALS OMPLEN EL RECINTE DE FIRA DE BARCELONA AMB “COSMOBELLEZA & WELLNESS"

En aquestes mateixes pàgines hem parlat sovint de la preocupació que tenim per estar atractius, per la qual cosa estem disposats a fer sacrificis en forma d’exercicis, guardar la línia, i utilitzar un innumerable ventall de productes d’estètica, maquillatge, a més del fascinant món de la perruqueria, massatges facials i corporals, i maquinàries cada cop sofisticades.


I és que les xifres parlen per sí mateixes, els espanyols es gasten un 70% en estètica que fa cinc anys. Concretament la xifra mitjana és de 597 Euros.
Bona part d’aquest interessant món que cada cop té més adeptes es va reunir a Montjuïc des de dissabte fins dilluns 25 de febrer, en la decimotercera edició de Cosmobelleza & Wellnes. Una plafaforma professional ja líder en bellesa integral en la zona euro-mediterrània.

La novetat principal d’aquest any però, ha estat la medicina estètica.
Al llarg dels tres dies van ser presents més de 150.000 professionals, que van conèixer de primera ma les novetats que van presentar al voltant de 2.000 marques i 750 expositors, de 30 països diferents, i que ocupaven una superfície total de 70.000 metres quadrats, dividits en dos pavellons.
Però mentre es gaudien de les últimes tendències en el món de la bellesa, els assistents van comptar amb un ampli ventall d’activitats paral·leles, com. la Passarel·la BCN Trends’08, amb estrelles nacionals i internacionals de la perruqueria, l’atelier Afro, amb els tractaments i tècniques de cabells afro amb la última tecnologia, el congrés d’estètica, que arribava a la XXII edició, i la quinzena edició del Concurs de Maquillatge corporal.

En aquest últim concurs, precisament, vam poder comprovar l’espectacularitat en els maquillatges corporals i la seva posada en escena, amb coreografies i objectes complentaris de fantasia, del qual va prendre bona nota un jurat especialitzat. El premi, ben suculent, tot l’equip –maquilladors i model- anirà a París amb tots les despeses pagades amb un certamen estètic de renom internacional. Va destacar la originalitat, amb el món asiàtic, l’exotisme, l’erotisme i l’exaltació el cos.
Els guanyadors van ser en tercer lloc, l’equip Satin, en segon lloc l’art surafricà, i en primer lloc, l’equip Sri Lachsmi, integrat per Grace Castillejo, maquilladora i Jessica, model.

Escrit per Albert Roca
Fotos de Xavi Massip