sábado, 12 de febrero de 2011

T'HAN ROBAT A SITGES ?

Els mitjans de comunicació moltes vegades han servit als ciutadans per buscar i trobar testimonis d’accidents i robatoris. Des d'aquestes pagines demano ajut per trobar testimonis del robatori d'una bicicleta eléctrica de color negre marca " Tucano " a l'aparcament habilitat per les mateixes al capdamunt del carrer Sant Francesc, on es troba el parquin Jornet,el "Panchito " i just davant la llibreria i el locutori.

Que algú es pugui permetre el luxe de robar amb les terrasses plenes de gom a gom, a plena llum del dia,tallant cadenats i marxar tan panxo amb un vehicle i que ningú no en faci el més mínim cas és preocupant.

Sembla que hem arribat a acollir el delicte com si fos la grip, a tots un dia o altra ens te que tocar patir la malaltia.

I si algú és víctima d‘un robatori amb o sense violència, doncs ” no t’hi capfiquis ens pot passar a qualsevol”, et diuen.

Ja no val que delinqüents professionals es passegin pels carrers de la vila com aquell qui res, acumulin desenes de delictes i sortin per la mateixa porta per la que han entrat per tornar a robar l’endemà. Això pels que enxampen, que els altres i que no han estat encara detinguts ni fitxats van fent la seva dia sí i dia també.

Sitges s’ha convertit en una vila on delinquir resulta un bon negoci, un estil de vida per uns quants i que tots ens tenim que mirar amb beatitud i cara d’imbecils.

En cas que alguna persona hagi estat testimoni dels fets o hagí vist circular pels carrers aquesta bicicleta, preguem es posi en contacte amb photoimatges@gmail.com. Moltes gràcies.